نوشته شده توسط : امیر عباس نبوی

مواد لازم


▪ سبزی ( گشنیز ، تره و سیر ) ۵/۱ کیلو
▪ برنج ۱ فنجان معادل ۱۵۰ گرم
▪ گوشت چرخ کرده ۲۵۰ گرم
▪ پیاز متوسط ۱ عدد
▪ نخود ۱ فنجان معادل ۱۵۰ گرم
▪ آرد برنج ۲/۱ فنجان معادل ۷۵ گرم
▪ تخم مرغ ۲ عدد
▪ دوغ ۴ کیلو
▪ ترخان خشک ۲۵ گرم
▪ فلفل سبز و قرمز تند ۲ عدد
▪ پیاز داغ جهت تزیین
▪ نمک و فلفل به مقدار لازم
▪ زرد چوبه کمی برای گوشت چرخ کرده
▪ روغن ۲ قاشق غذاخوری


طرز تهیه


۱) تخم مرغ ها را کمی بزنید همراه آرد برنج و دوغ و برنج درون قابلمه و روی حرارت قرار دهید .
۲) مرتب هم بزنید تا جوش آید و دوغ نبرد .
۳) سپس نخود پخته و سبزی و گوشت که بصورت قلقلی و تفت داده اید را به مواد بالا اضافه کنید در این مرحله با حرارت گاهی هم بزنید. در این مرحله نمک و فلفل را نیز اضافه نمایید .
۴) در آخر کار فلفل سبز و قرمز و ترخان خشک را اضافه کرده بگذارید آش جا بیفتد. بعد از پخت کامل و جا افتادن آش درون ظرف مورد نظر ریخته و با پیاز داغ تزئین نمائید .

 



:: موضوعات مرتبط: انواع آش , ,
:: بازدید از این مطلب : 353
|
امتیاز مطلب : 50
|
تعداد امتیازدهندگان : 14
|
مجموع امتیاز : 14
تاریخ انتشار : 12 تير 1389 | نظرات ()
نوشته شده توسط : امیر عباس نبوی

مواد لازم

سبزي آش يك كيلوگرم
آب گوجه‌فرنگي شش پيمانه
لوبياچيتي پخته‌شده يك پيمانه
فلفل دلمه‌اي و هویج نگيني‌شده از هر کئدام نصف پيمانه
آبغوره 1/4 پيمانه
سير داغ دو قاشق غذاخوري
روغن مايع سه قاشق غذاخوري
فلفل سياه، قرمز، نمك و زردچوبه و رشته آش به ميزان لازم

آش گوجه

آش گوجه

طرز تهيه

سبزي، آب گوجه‌فرنگي، دو ليوان آب، هويج و فلفل دلمه‌اي را به همراه روغن مي‌‌پزيم. در هنگام پخت فلفل، نمك و زردچوبه را اضافه كرده و سير داغ و لوبيا چيتي را نيز مي‌‌افزاييم.

در اواخر پخت رشته را نيز افزوده و هنگام خاموش كردن آبغوره را مي‌‌ريزيم. اين آش كمي تند بوده و در هر استان به سبك خودشان پخته مي‌‌شود. در صورت تمايل مي‌‌توان از عدس، نخود، پياز و نعنا داغ استفاده كرد.



:: موضوعات مرتبط: انواع آش , ,
:: بازدید از این مطلب : 201
|
امتیاز مطلب : 55
|
تعداد امتیازدهندگان : 18
|
مجموع امتیاز : 18
تاریخ انتشار : 12 تير 1389 | نظرات ()

صفحه قبل 1 صفحه بعد